top of page

Συχνές ερωτήσεις

Τί είναι το HEARTFERT® coaching;

FreeSessionRightBlue.png

Το HEARTFERT® είναι ένα πρωτοποριακό, διεθνές σύνολο προγραμμάτων με σκοπό τη δημιουργία ζωής μέσω της βέλτιστης οικογενειακής εμπειρίας. Όραμά μας να αφυπνίσουμε γόνιμη νοοτροπία και τρόπο σκέψης ώστε να πετύχετε τους στόχους σας και να ανακαλύψετε το πραγματικό  δυναμικό σας σε επάρκεια και πέραν της τεκνοποίησης. Η πρωτοβουλία υποστηρίζεται από την πολυετή εμπειρία της nlpgreece®  και του affiliated NLP University, Santa Cruz, California.

Εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο του Fertility Coaching που είναι η εφαρμογή των τεχνικών coaching στη γονιμότητα και αποτελεί καταξιωμένη πρακτική εδώ και χρόνια σε Αμερική, Αυστραλία και Ευρώπη. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή, συναρπαστική και ενδυναμωτική διαδικασία η οποία παρέχει προσωπική υποστήριξη σε εσάς που θέλετε να μεγαλώσετε την οικογένεια σας.

Είναι πλέον κοινός τόπος, με μεγάλο αριθμό κλινικών μελετών να το επιβεβαιώνουν, ότι ο ψυχισμός μας αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για τη σωματική μας υγεία και αντιστρόφως. Η ‘συμμαχία’ και ο εναρμονισμός νου και σώματος (mind-body alignment) μπορεί να συνεισφέρει σημαντικά σε πολλά επίπεδα της υγείας και της ποιότητας ζωής μας. Η γονιμότητα είναι ένας ακόμη τομέας όπου αυτή η αλληλεπίδραση παίζει σημαντικό ρόλο.

Ο τρόπος που βιώνουμε την περίοδο ζωής μας που προσπαθούμε να συλλάβουμε, είτε φυσικά είτε με υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, είναι καθοριστικός για την καθημερινότητα μας, τη σχέση με τον εαυτό μας και με το σύντροφο μας, με τους γύρω μας, και εντέλει για το αποτέλεσμα της προσπάθειας μας. Πόσες φορές δεν ακούμε τη φράση ‘Πρέπει απλά να χαλαρώσεις και να σκέφτεσαι θετικά!’…κανένας όμως δεν μας μιλάει για το πώς!

Αυτή μας την ανάγκη έρχονται να υποστηρίξουν τα προγράμματα του HEARTFERT®.

sign-heart-transparent-01.png

Πώς μπορούν να με βοηθήσουν τα προγράμματα του HEARTFERT®;

Ο δρόμος προς τη σύλληψη είναι ύπουλα μοναχικός και αβέβαιος, με αμέτρητα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Εδώ ακριβώς βρίσκεται και η δική μου αποστολή με τα προγράμματα του  HEARTFERT®.

 

 • Είμαστε εδώ μαζί για να αντικρύσουμε κατάματα τη μοναξιά που μπορεί να κρύβει αυτό το ταξίδι. Φανταστείτε με κιόλας κοντά σας -  μια συνοδοιπόρος με σπουδές & φαρέτρα εργαλείων στο μεγάλο κεφάλαιο της Γονιμότητας και της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής και σκοπό ζωής την υποστήριξη σας σ'αυτό το μονοπάτι.

 

 • Μαζί αντιμετωπίζουμε και την αβεβαιότητα. Σε αυτό το ταξίδι καθετί μπορεί να γίνει απρόβλεπτος και απρόσκλητος συναισθηματικός πυροδότης: νέα εγκυμοσύνης στο περιβάλλον μας, μια κουβέντα ή ερώτηση από ένα φίλο ή συγγενή. Να τους αποκλείσουμε από την καθημερινότητα μας δεν μπορούμε. Μαθαίνουμε να τους διαχειριζόμαστε ώστε να ανταποκρινόμαστε ψύχραιμα και θαρραλέα. ‘Δεν μπορείς να σταματήσεις τα κύματα. Μπορείς όμως να μάθεις να σερφάρεις’

 • Πολλοί πελάτες μου περιγράφουν εύστοχα τη διαδρομή προς τη σύλληψη σαν ένα συναισθηματικό roller-coaster. Η αναγνώριση, αποδοχή και διαχείριση των συναισθημάτων μας είναι σημαντικό κεφάλαιο της ψυχικής μας υγείας.  Μεγάλο μέρος των προγραμμάτων του In Vivo Fertility® ασχολείται με την αποκωδικοποίηση του συναισθηματικού μας πλούτου και με τεχνικές συναισθηματικής διαχείρισης και διαχείρισης άγχους, βελτιώνοντας έτσι την εμπειρία μας, ακόμη και τα αποτελέσματα της προσπάθειας μας.

 

 • Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε όταν προσπαθούμε να συλλάβουμε επηρεάζουν όλο μας το σχεσιακό πλέγμα, τη ζωή και τα πλάνα για το μέλλον που μπορούμε ή δεν μπορούμε να κάνουμε. Τα προγράμματα του In Vivo Fertility® σας βοηθούν να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας, επιλέγοντας αυτό που είναι σωστό για εσάς

 

 • Και για τους άνδρες; Πόσο μπορεί να τους επηρεάζει άραγε αυτό το επαναλαμβανόμενο ταξίδι; Η γονιμότητα είναι μέρος και της δικής τους ταυτότητας. Το να ανακαλύψουν στην πορεία ότι είναι συνυπεύθυνοι στην υπογονιμότητα μπορεί να αποτελέσει μεγάλο ‘χαστούκι’ στην ταυτότητα και το ‘εγώ’ τους. Είμαστε κοντά τους με κατανόηση και του δικού τους σιωπηλού ταξιδιού και πάντα με κύριο μέλημα την συναισθηματική υγεία του ζευγαριού σαν ‘όλον’.  

‘Ό,τι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς’ κατά τον Friedrich Nietzsche. Και θα τολμήσω να συμπληρώσω ‘πιο δυνατούς μαζί’.

 

 • Τα προγράμματα του In Vivo Fertility® μπορούν να συνεισφέρουν και σε άλλους τομείς της ζωής σας όπου αντιμετωπίζετε προκλήσεις. Τα εργαλεία και οι τεχνικές που θα κάνετε κτήμα σας μπορούν να εφαρμοστούν και να σας συντροφεύουν όποτε και σε όποια περίσταση εσείς τις χρειαστείτε. Αυτή είναι η δική μου αποστολή και ικανοποίηση – η συναισθηματική και ψυχική ενδυνάμωση – το ‘emotional fitness’  – σε όποιο πεδίο της ζωής σας εσείς επιθυμείτε, για τώρα και για πάντα.

 • Για περισσότερα διαβάστε το Βlog post μου 'Πώς μπορεί να με βοηθήσει το In Vivo Fertility®'

sign-heart-transparent-01.png

Ποιο πρόγραμμα του HEARTFERT® είναι κατάλληλο για μένα;

Τα προγράμματα του HEARTFERT® έχουν σχεδιαστεί ώστε να απαντούν στις διαφορετικές και εξειδικευμένες ανάγκες και προτιμήσεις της κάθε μίας μας.

 • Προσπαθείτε να συλλάβετε φυσικά ή έχετε επιλέξει το δρόμο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής; (Πρόγραμμα Γονιμότητας ή Πρόγραμμα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής)

 • Χρειάζεστε τη συνέπεια και τη συνέχεια ενός ολοκληρωμένου προγράμματος συνεδριών ή ο τρόπος ζωής και οι προτιμήσεις σας υπαγορεύουν κάτι πιο σύντομο και εντατικό; (Πρόγραμμα συνεδριών ή 2ωρο Focus στη Γονιμότητα)

 • Μήπως σας απασχολεί ιδιαίτερα ένα στάδιο του ταξιδιού σας, όπως η βασανιστική αναμονή για το αποτέλεσμα της β' χοριακής ή κάποια σημαντική απόφαση που καλείστε να πάρετε και σας είναι ιδιαίτερα δύσκολη; (14 μέρες αναμονής ή 2ωρο Focus στη Γονιμότητα)

 • Θα θέλατε να δοκιμάσετε τη δύναμη και την αποτελεσματικότητα που μπορούν να φέρουν οι Νευροεπιστήμες στο δικό σας ταξίδι γονιμότητας και ζωής; (NLP Fertility Coaching)

 • Σας εμπνέει η ιδέα να συμμετέχετε σε ομάδα και να έχετε τη μοναδική εμπειρία της ταχείας εξέλιξης και της θεραπευτικής σύνδεσης που μπορεί να προσφέρει; (Ιn Vivo Fertility® Labs)

Υπάρχουν επιλογές για κάθε σας ανάγκη. Και αν έχετε κάποια ιδέα που δεν είναι ακόμη μέσα στις υπηρεσίες που προσφέρουμε αυτή τη στιγμή, με χαρά να τη συζητήσουμε και να δουλέψουμε πάνω σε αυτή.

Είμαι στη διάθεση σας να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και τις επιλογές των προγραμμάτων του  In Vivo Fertility®  στη δωρεάν συνεδρία γνωριμίας που σας προσφέρω με μεγάλη χαρά.

 

Προγραμματίστε την τώρα, πατώντας εδώ.

FreeSessionLeftPink.png
sign-heart-transparent-01.png

Τα προγράμματα του HEARTFERT® έρχονται σε αντίφαση
με άλλες εναλλακτικές θεραπείες που ακολουθώ σχετικές ή και όχι
με τη γονιμότητα;

Όχι, δεν επηρεάζουν ή επηρεάζονται από άλλους θεραπευτικούς δρόμους που ακολουθείτε, εκτός και αν εσείς το επιθυμείτε. Ενδεχομένως, μπορούν να λειτουργήσουν συμπληρωματικά και ευχαρίστως να συζητήσουμε αν και πώς θα μπορούσε να συμβεί αυτό.

sign-heart-transparent-01.png

Τα προγράμματα του HEARTFERT® είναι σε θέση να αντικαταστήσουν ιατρικές θεραπείες γονιμότητας; 

Σε καμία περίπτωση τα προγράμματα του  HEARTFERT® δεν είναι σε θέση να αντικαταστήσουν ιατρική θεραπευτική υποστήριξη. Ο ρόλος τους είναι να δρουν 100% υποστηρικτικά και συμπληρωματικά σε αυτές τις θεραπείες.  Διευκολύνουν στην καλύτερη εμπειρία της διαδικασίας και δυνητικά συνεισφέρουν σε πιο αισιόδοξα αποτελέσματα μέσω της συναισθηματικής και ψυχολογικής ενδυνάμωσης και υποστήριξης που προσφέρουν.

Τα προγράμματα μπορούν να λειτουργήσουν μόνα τους, ή ως μέρος του συνολικού σχήματος που έχετε επιλέξει για την γονιμότητά σας.

sign-heart-transparent-01.png

Είναι εξασφαλισμένη η εχεμύθεια της συμμετοχής μου
στα προγράμματα HEARTFERT® και των όσων θα συζητάμε
στις συνεδρίες μας;

H εχεμύθεια είναι απαράβατος κανόνας για οποιαδήποτε Coaching συνεργασία, πόσο μάλλον για ένα τόσο ευαίσθητο και προσωπικό θέμα όπως η γονιμότητα.

 

Μπορείτε να είστε ήσυχη ότι τίποτε από όσα λεχθούν στις συνεδρίες μας δεν πρόκειται να συζητηθούν, να χρησιμοποιηθούν ή να διαρρεύσουν, παρά μόνο μετά από δική σας συναίνεση για τη δική σας υποστήριξη και όφελος.

sign-heart-transparent-01.png

Πώς μπορούμε να συνεργαστούμε διαδικτυακά; Δεν το έχω ξανακάνει και με προβληματίζει αυτή η προοπτική

Ο διαδικτυακός τρόπος διεξαγωγής συνεδριών είναι πλέον ευρέως διαδεδομένος και προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα:

 • Mας δίνει ευελιξία συνεργασίας ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής ή ταξιδιού σας και γίνεται από την άνεση του χώρου της επιλογής σας.

 • Γλιτώνει χρόνο άσκοπων μετακινήσεων

 • Σε μερικές περιπτώσεις που δεν είναι εφικτή ή επιθυμητή η μετακίνηση (π.χ. μετά από ωοληψία ή εμβρυομεταφορά), προσφέρει την τέλεια λύση

 • Είναι απλός στη χρήση του: τα τεχνολογικά μέσα που απαιτούνται είναι κάμερα και μικρόφωνο (συνήθως ενσωματωμένα στα tablet, pc ή laptop) και δυνατότητα wifi.

 • Στην περίπτωση που σας είναι απολύτως δύσκολος και ‘ξένος’ αυτός ο τρόπος συνεργασίας μπορούμε να συζητήσουμε και να συμφωνήσουμε εναλλακτικές που να εξυπηρετούν και τις δύο μας.

sign-heart-transparent-01.png

Ποιο το κόστος των προγραμμάτων και ο τρόπος εξόφλησης;

Λεπτομέρειες για το κόστος του κάθε προγράμματος μπορείτε να βρείτε στην αντίστοιχη σελίδα της κάθε Υπηρεσίας. Για πληροφορίες σχετικά με το NLP Fertility Coaching και τα HEARTFERT® labs παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου.

Λεπτομέρειες για τον τρόπο εξόφλησης θα λάβετε ηλεκτρονικά στέλνοντας αντίστοιχο μήνυμα με τη φόρμα επικοινωνίας. Μόλις τακτοποιηθεί η οφειλή σας, ξεκινάμε άμεσα το πρόγραμμα που έχετε επιλέξει.

 

 

Για ένα σύντομο χρονικό διάστημα οι υπηρεσίες του HEARTFERT® προσφέρονται σε προνομιακό κόστος. Μάθετε περισσότερα προγραμματίζοντας τη δωρεάν 30 λεπτη συνεδρία σας τώρα.

FreeSessionRightPink.png
sign-heart-transparent-01.png

Πότε μπορώ να ξεκινήσω τα προγράμματα του HEARTFERT®;

Mπορείτε να ξεκινήσετε τα προγράμματα του HEARTFERT® σε οποιοδήποτε στάδιο του ταξιδιού σας στη γονιμότητα κι αν βρίσκεστε: μπορεί να ξεκινάτε τώρα την προσπάθεια με φυσικό κύκλο, ή να είστε ήδη 'βετεράνος' των εξωσωματικών... Tα εργαλεία και οι τεχνικές που δουλεύουμε σας ενδυναμώνουν και να σας υποστηρίζουν εξίσου αποτελεσματικά.

Μέλημα μας η καλύτερη δυνατή 'εμπειρία οικογένειας' και το αισιόδοξο αποτέλεσμα, όποιον δρόμο κι αν έχετε επιλέξει για τη πορεία σας στη γονιμότητα. 

sign-heart-transparent-01.png

Πώς μπορώ να επωφεληθώ από τη δωρεάν συνεδρία γνωριμίας 

Θα ήθελα πολύ να γνωριστούμε και να έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε και να μάθετε τί μπορεί να σας προσφέρουν τα προγράματα του HEARTFERT®. Η 30 λεπτη δωρεάν συνεδρία γνωριμίας θα είναι πολύ χρήσιμη για να δούμε μαζί ποιο είναι το κατάλληλο πρόγραμμα για εσάς και να λύσετε όποια απορία έχετε σχετικά με το Fertility Coaching.
 
Για να την προγραμματίσετε πατήστε εδώ
 
 
 
 
Στην περίπτωση που δεν σας εξυπηρετούν οι διαθέσιμες ώρες μή διστάσετε να μου στείλετε μήνυμα και θα φροντίσουμε για εναλλακτική λύση.  

Δωρεάν συνεδρία γνωριμίας
sign-heart-transparent-01.png

Ποιά είναι τα ειδικά προνόμια που εξασφαλίζω
με τη συμμετοχή μου σε ένα από τα προγράμματα του HEARTFERT®;

Mε τη συμμετοχή σας στα προγράμματα HEARTFERT® μπορείτε να επωφεληθείτε από:

 • Απεριόριστη υποστήριξη μέσω email κατά τη διάρκεια του προγράμματος σας

 • Συμμετοχή στην κλειστή και απόλυτα υποστηρικτική FB ομάδα μας των ‘In vivo μαχητριών της γονιμότητας’. Ενδυνάμωση και σύνδεση με μια μοναδική κοινότητα αλληλο-υποστήριξης όπως και πρόσβαση στις αποκλειστικές προσφορές και πληροφορίες που θα ανεβάζουμε εκεί.

 • Εγγραφή στο Newsletter  μας για την ενημέρωση σας σε ό,τι αφορά τη γονιμότητα. Άρθρα, ιδέες, προτάσεις, νέα για τις τελευταίες εξελίξεις, όλα στη διάθεση σας. 

sign-heart-transparent-01.png

Πώς μπορώ να παρακολουθώ και να ενημερώνομαι
για θέματα γονιμότητας μέσω του HEARTFERT®;

To όραμα και ο σκοπός μου για το HEARTFERT® είναι να αποτελεί ένα hub – κόμβο γονιμότητας για όσους διανύουν αυτό το ταξίδι και όσους τους υποστηρίζουν σε αυτή τους την προσπάθεια.

Για αυτό και δίνω πολλούς εναλλακτικούς τρόπους που μπορείτε να γίνετε και εσείς μέλος της HEARTFERT® ομάδας ‘μαχητριών της γονιμότητας’!

 

 1. Μπορείτε να γραφτείτε στο  Newsletter  μας και να ενημερώνεστε συνοπτικά για τα 'γόνιμα' νέα που έχουμε για εσάς. Ενδιαφέροντα άρθρα, προτάσεις και ιδέες για τις τελευταίες εξελίξεις, αποκλειστικά για την ενημέρωση και την ενδυνάμωση σας.

 2. Ακολουθείστε μας στα social networks – FB, Instagram & Linked In για τις τελευταίες, ‘φρέσκιες’ εξελίξεις

 3. Κατεβάστε και αξιοποιείστε τη δωρεάν εργαλειοθήκη που είναι στη διάθεση σας και στόχος μου είναι να εμπλουτίζεται συστηματικά

 4. Με τη συμμετοχή σας σε ένα από τα προγράμματα του In Vivo Fertility εξασφαλίζετε τη συμμετοχή σας στην απόλυτα υποστηρικτική και μοναδική κλειστή ομάδα μας στο FB. Αξιοποιείστε τη σύνδεση με την κοινότητα όπως και τις αποκλειστικές προσφορές και πληροφορίες που θα ανεβάζουμε εκεί.

sign-heart-transparent-01.png
Contact - FAQ
bottom of page